Opstribning af parkeringsbåse

PREMARK® – præfabrikeret termoplast
Trafiksikkerhed afhænger ikke blot af trafikanternes vilje til at køre forsvarligt, men også af deres muligheder for at gøre det. Her kommer en gennemtænkt – og vedligeholdt – vejmarkering ind i billedet.

Med PREMARK® kan du sikre trafikken uden de store ressourcer. Alt du behøver, er en enkelt mand på stedet, en kost og en gasbrænder: Fej overfladen ren, læg PREMARK® på og fiksér med en gasbrænder, så materialet “smelter sammen” med vejen. Så let er det. Man behøver altså ikke gøre sig de store ressourcemæssige overvejelser, før man vælger at lægge PREMARK® hajtænder, linjer, pile, cykler, handicapsymbol, bogstaver, tal, hastighedsbegrænsninger, vejskilte eller andre markeringer.

PREMARK® vejmarkering kan lægges året rundt
PREMARK® er den eneste form for vejmarkering, der ikke er afhængig af vejens temperatur, og derfor kan lægges ud på alle årstider. Vejen skal blot være tør, og det kan i reglen hurtigt ordnes med en gasbrænder. Ingen behøver altså vente med at udlægge vejmarkering til 24 timer efter nedbør.

Undgå omfattende afspærringer
Udlæggelsen af PREMARK® kræver heller ikke meget plads. Her er ikke behov for lastbiler og maskiner, blot en kost og en gasbrænder. Derfor kan man undgå omfattende afspærringer, og hvad det medfører af komplikationer for trafikken.

6-8 gange længere holdbarhed end vejmarkering af maling
PREMARK® er præfabrikeret termoplast, der smelter sammen med asfalten ved opvarmning. Holdbarheden på PREMARK® er 6-8 gange længere end vejmarkering af maling. På grund af den lange holdbarhed er PREMARK® også ideel til stærkt trafikerede områder som fx vejkryds. Materialet er desuden modstandsdygtigt over for både benzin, olie, sne og frost under normale omstændigheder.

Kontakt os på info@scanparkering.dk