KONTROLGEBYR

Hvis du har fået et kontrolgebyr i forruden på din bil, så er det fordi du har parkeret på en privat parkeringsplads, hvor ejeren af parkeringspladsen har fastsat nogle parkeringsbestemmelser for hvem og hvordan der må parkeres på området.

Der er opsat skiltning, der oplyser om hvilke regler der skal parkeres efter, samt at man kan blive pålagt et kontrolgebyr, hvis bestemmelserne ikke overholdes.

Det er altid irriterende at få pålagt et kontrolgebyr og det kan være svært se det rimelige i at reglerne er til for at de retsmæssige brugere af parkeringsområde selv kan benytte parkeringspladserne.

Scanparkering fører dagligt opsyn med flere tusinde parkeringspladser, med det klare formål, at sørge for at holde pladserne fri for uvedkommende parkering, så de retsmæssige brugere kan benytte deres egne parkeringspladser.

Scanparkering udføre kun parkeringskontrollen. Parkeringsreglerne er bestemt af ejeren af parkeringsarealet.

Derfor har personalet i Scanparkering ikke mulighed for at gå i dialog med de enkelte parkanter om hvorfor reglerne er som de er. Vi tager kun stilling til om parkeringsbestemmelser er overholdt.

Bemærk vi svare ikke klager telefonisk eller på mail.

Inden du klager se venligst FAQ herunder.

Jeg vil gerne klage