Parkeringskontrol i Ballerup

Parkeringskontrol for erhverv

Ring til os

Skriv til os

Få et tilbud

Vores parkeringskontrol i Ballerup gør det nemt for dig

Er du træt af, at udefrakommende tager de parkeringspladser, som er tiltænkt dig, din boligforening eller dine medarbejdere? Det forstår vi godt. Netop derfor tilbyder vi professionel, nem og sikker parkeringskontrol i Ballerup for både private og erhverv. Her hos Scanparkering har vi lang erfaring med parkeringsservice for erhverv og private, og vi bruger vores ekspertise til at gøre parkeringen så nem som muligt for dig.

Vælger du at lade os stå for din parkeringskontrol i Ballerup, kan du dermed spare dig selv for en del frustrationer, og vi tilbyder en fleksibel aftale uden binding, som du kan opsige fra dag til dag. Vi står desuden for alle udgifter til skilte, gæstekort m.m. – som en del af aftalen – og det er helt op til dig som ejer at beslutte, hvem der må parkere på arealet. Derudover får du en fast kontaktperson her hos os, så hele processen bliver så gnidningsfri som muligt. Vores parkeringskontrol i Ballerup hjælper dig således med at slippe for ubudne gæster på dine parkeringspladser.

Effektiv parkeringsservice for både private og erhverv

Uanset om du leder efter den mest optimale parkeringsservice for private eller erhverv, er du havnet det helt rette sted. Med vores tilbud om parkeringskontrol i Ballerup kan vi varetage opgaven i alle sammenhænge og alle steder. Du bestemmer selv, om du helst vil have digitale eller fysiske parkeringstilladelser, og der er nemme og intuitive betalingsløsninger via Easypark i alle tilfælde.

Fordelene ved at vælge Scanparkering til at stå for parkeringsservice for erhverv eller private er mange. Du får fuld kontrol over dine parkeringspladser, og du skal ikke længere bekymre dig om, om det nu også er de rette, som parkerer på pladserne. Du får en professionel aftale uden binding, og det bliver i det hele taget svært at finde en bedre løsning i forhold til parkeringskontrol. Lad os stå for din parkeringskontrol i Ballerup, få fuld annulleringsret over alle kontrolgebyrer og slip ansvaret – vi har styr på det hele.

Ingen binding

Fuld annuleringsret

Omkostningsfri ordning

Aftal en prøveperiode


Vores samarbejdspartnere

  • Vibo
  • Lejerbo
  • RAV A/S
  • Postbudens Byggeforening
  • AB Syd
  • Tranemosegaard
  • Bo-vest
  • Brøndby Boligselskab

Få et tilbud

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.