Parkeringskontrol i Glostrup

Parkeringskontrol for erhverv

Ring til os

Skriv til os

Få et tilbud

Parkeringskontrol i Glostrup for private

Er du træt af, at der holder uønskede biler på dit private parkeringsareal? Så er der gode grunde til at overveje muligheden for parkeringskontrol i Glostrup enten som privatperson eller som erhvervskunde. Her hos Scanparkering tilbyder vi at hjælpe dig godt i gang med en effektiv parkeringsservice, så du kan slippe for generne ved, at andre parkerer på dine private arealer.

Med vores parkeringsservice kan du få etableret en professionel parkeringskontrol i Glostrup, som hjælper dig med at få bugt med uønskede parkerede biler. Du kan som ejer af et parkeringsareal – jf. den almindelige ejendomsret – frit bestemme, hvem der må parkere på arealet. Du må dertil også beslutte, hvilke betingelser der skal gælde for ejendommens beboere, når de parkerer.

Vi hjælper med at udstede parkeringstilladelser til beboere, og vi udfører regelmæssig parkeringskontrol på dit område for at sikre, at alt er, som det skal være. Alle udgifter til skilte, parkeringstilladelser, gæstekort og lignende er på vores regning – og det er dermed helt omkostningsfrit for dig.

Som kunde hos os får du en fast parkeringskonsulent som kontaktperson, så du altid kan være i dialog med os. Du er derudover altid i kontrol over alle kontrolafgifterne, og du får derfor fuld annulleringsret som privat ejer af parkeringsarealet. 

Unikke muligheder her hos Scanparkering

Hos Scanparkering skræddersyr vi en omkostningsfri aftale uden binding, der dækker dine behov, uanset om du søger parkeringskontrol i Glostrup for erhverv eller private. Vi går uden om ejendomskontoret og klarer den fulde administration af parkeringstilladelserne. Dertil opsætter vi præcis skiltning, så den passer til netop dig og dit behov.

Det er det helt op til dig, om vi skal udstede fysiske eller digitale parkeringstilladelser til brugerne af dit parkeringsareal. Betalingsløsningen foregår over EasyPark, som er en nem og bekvem måde at betale på.

Hos Scanparkering anvender vi de civilretslige regler, som ikke skal forveksles med reglerne på offentlige områder. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller du ønsker at igangsætte professionel parkeringskontrol i Glostrup for private eller erhverv.

Ingen binding

Fuld annuleringsret

Omkostningsfri ordning

Aftal en prøveperiode


Vores samarbejdspartnere

  • Vibo
  • Lejerbo
  • RAV A/S
  • Postbudens Byggeforening
  • AB Syd
  • Tranemosegaard
  • Bo-vest
  • Brøndby Boligselskab

Få et tilbud

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.