Parkeringskontrol i Herlev

Parkeringskontrol for erhverv

Ring til os

Skriv til os

Få et tilbud

Parker nemt og bekvemt med parkeringsservice i Herlev

Selvom vi her hos Scanparkering brænder for parkering, forstår vi godt, at du ikke vil bruge en stor del af din dag på at lede efter en parkeringsplads. Derfor tilbyder vi parkeringskontrol i Herlev for private, så du hurtigt kan komme hjem fra arbejde og parkere nemt og bekvemt. Med Scanparkering får du en professionel og omkostningsfri parkeringsservice, der bruger EasyPark til betaling og har styr på alle gældende parkeringsregler.

Du kan nemt afprøve vores parkeringskontrol, for at se om det er noget for dig – vi har nemlig ingen binding på vores aftaler, så de kan opsiges fra dag til dag. Vælger du at lave en aftale om parkeringskontrol i Herlev hos os, får du en fast kontaktperson, som du altid kan tage fat i. På den måde er administrationen samlet ét sted udenom ejendomskontoret i boligforeningen eller boligblokken.

Professionel parkeringskontrol i Herlev for erhverv

Har du brug for en professionel parkeringskontrol i Herlev for erhverv? Så behøver du ikke at lede længere. Her hos Scanparkering har vi flere års erfaring med at yde parkeringskontrol til erhvervskunder, der gerne vil sikre parkeringspladser til sine medarbejdere, kunder, gæster og besøgende. Vi kan nemt skræddersy en løsning til jer, så det bliver en behagelig oplevelse af parkere. Det kan eventuelt være en digital registrering af de køretøjer, der har lov til at parkere på pladsen, og mulighed for nemt at registrere sig som gæst på pladsen.

Uanset hvilken løsning du vælger, får du den helt omkostningsfrit. Vi står for alt det praktiske, og vi afholder alle udgifter til skilte, parkeringstilladelser, gæstekort og parkeringskontrol. Som ejer af pladsen har du ret til at bestemme, hvem der har adgang, og hvor længe der må parkeres – det hjælper vi med at tydeliggøre og overholde gennem skilte og parkeringskontrol. Tag gerne fat i os, hvis du har flere spørgsmål til vores parkeringskontrol i Herlev.

Ingen binding

Fuld annuleringsret

Omkostningsfri ordning

Aftal en prøveperiode


Vores samarbejdspartnere

  • Vibo
  • Lejerbo
  • RAV A/S
  • Postbudens Byggeforening
  • AB Syd
  • Tranemosegaard
  • Bo-vest
  • Brøndby Boligselskab

Få et tilbud

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.