Parkeringskontrol i Holte

Parkeringskontrol for erhverv

Ring til os

Skriv til os

Få et tilbud

Dine muligheder for parkeringskontrol i Holte

Er du ejer af et parkeringsareal – stort som småt – er det ene og alene dig, der bestemmer, hvem der må parkere der og under hvilke forhold. Før du kan bruge din tid på det, du skal, kan du med fordel overdrage parkeringskontrol i Holte til en professionel partner. Det er her, vi hos Scanparkering kommer ind i billedet!

Vi tilbyder nemlig parkeringskontrol i Holte og omegn, og uanset hvor stort eller småt dit parkeringsareal er, og om der er tale om parkeringsservice for private eller erhverv, er vi de rette til opgaven. Vi har lang erfaring i branchen, og vi kender således til alle love og regler på området. Vi er således fuldt ud kompetente til at varetage din parkeringskontrol i Holte.

Når du kommer til os for parkeringsservice for erhverv og private, kan du forvente en skræddersyet løsning, der dækker alle dine behov.

Lad os varetage parkeringsservice hos dig

Her hos Scanparkering går vi til opgaven med en vished om, at ingen opgaver eller behov er ens, og at en vis fleksibilitet er nødvendig – derfor kan vi også tilbyde en personlig parkeringskontrol i Holte til lige netop dig.

Vi står for alle udgifter til skilte, gæstekort, tilladelser og kontroller, og ordningen er således omkostningsfri for dig. Derudover tilknyttes du en fast parkeringskonsulent, som rådgiver og vejleder ved behov. Konsulenten kender dig og dine behov, og hjælpen er derfor altid nær.

Vælger du os til at varetage din parkeringsservice for private eller erhverv, sker betalingen via Easypark. Det er en nem og intuitiv løsning, der passer til alle.

Inden du vælger at investere i vores parkeringskontrol i Holte, kan vi aftale en prøveperiode, hvor du ser os an. Derfra er det nemt at forlænge aftalen! Vi glæder os til at høre fra dig.

Ingen binding

Fuld annuleringsret

Omkostningsfri ordning

Aftal en prøveperiode


Vores samarbejdspartnere

  • Vibo
  • Lejerbo
  • RAV A/S
  • Postbudens Byggeforening
  • AB Syd
  • Tranemosegaard
  • Bo-vest
  • Brøndby Boligselskab

Få et tilbud

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.