Parkeringskontrol i Ishøj

Parkeringskontrol for erhverv

Ring til os

Skriv til os

Få et tilbud

Fuld kontrol med professionel parkeringskontrol i Ishøj

Har du et antal parkeringspladser, som retmæssigt tilhører dig, din virksomhed eller den boligforening du bestyrer? Så har du garanteret også stiftet bekendtskab med den udfordrende del heraf; nemlig at udefrakommende parkerer ulovligt på dine parkeringspladser, og at du skal bruge unødig tid på kontrol!

Dette irritationsmoment kan du dog heldigvis lukke ned for nu, hvis du vælger os hos Scanparkering til at stå for din parkeringskontrol i Ishøj og omegn! Vi tilbyder nemlig professionel parkeringskontrol i Ishøj for både private kunder og erhvervskunder, og med os på dit hold kan du fralægge dig alt ansvar.

Med vores parkeringsservice får du en komplet og omkostningsfri ordning, hvor vi står for skiltning, parkeringstilladelser, gæstekort og selve parkeringskontrollen. Du får samtidig nemme betalingsløsninger via EasyPark, ligesom du får den samme faste kontaktperson her hos os. Nøgleordet for os er, at det skal være nemt og bekvemt for dig, når du vælger os til at stå for din parkeringskontrol i Ishøj!

Indhent et personligt tilbud hos os

Er du interesseret i professionel parkeringsservice til erhvervsbrug eller privat sammenhæng, er det os, du skal have fat i! Vi er eksperter på området, og vi forstår, hvordan man bedst muligt sammensætter et fordelagtigt og personligt tilbud til kunder i forskellige områder.

Vælger du os til at stå for din parkeringskontrol i Ishøj, får du mulighed for at lægge alt ansvar fra dig. Vi står for det hele, og det er samtidig en aftale, du går ind i helt uden binding!

Få fuld kontrol over, hvem der parkerer på dine pladser med vores parkeringsservice til både privat- og erhvervskunder. Med vores løsninger er det både nemt for dig og for brugerne af dine parkeringspladser.

Indhent et personligt tilbud om professionel parkeringskontrol i Ishøj lige her!

Ingen binding

Fuld annuleringsret

Omkostningsfri ordning

Aftal en prøveperiode


Vores samarbejdspartnere

  • Vibo
  • Lejerbo
  • RAV A/S
  • Postbudens Byggeforening
  • AB Syd
  • Tranemosegaard
  • Bo-vest
  • Brøndby Boligselskab

Få et tilbud

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.