Parkeringskontrol i Lyngby

Parkeringskontrol for erhverv

Ring til os

Skriv til os

Få et tilbud

Professionel parkeringskontrol i Lyngby

Ønsker du fuld kontrol over, hvem der benytter dit parkeringsareal, og vil du samtidig have mulighed for at lægge ansvaret helt fra dig, så det ikke tager din tid? Så er du havnet det rette sted. Her hos Scanparkering tilbyder vi nemlig professionel parkeringskontrol i Lyngby, og vi dækker både arealer, der benyttes privat og i forbindelse med erhverv. Vi kender alle gældende regler for begge typer parkeringsarealer, og vi tager hele ansvaret på os.

Lader du os stå for din parkeringskontrol i Lyngby, får du en aftale uden binding, der kan opsiges fra dag til dag. Du får også en omkostningsfri ordning, da vi står for alt fra selve parkeringsservicen til produktionen af skilte, tilladelser, gæstekort m.v. Med vores parkeringskontrol i Lyngby får du den fulde kontrol og det totale udbytte af dit parkeringsareal uden at skulle skænke arbejdet en tanke – vi står for det hele.

Parkeringsservice både for private og erhverv

Vi tilbyder som sagt vores parkeringsservice til både private og erhverv, og vi har sammensat tilbuddet, så du får en masse gode forhold. Du får blandt andet en fast kontaktperson, som du altid kan kontakte i tilfælde af spørgsmål. Du kan endda aftale en prøveperiode, hvis du er i tvivl om, hvorvidt parkeringskontrol i Lyngby er noget for dig. Betalingsløsningerne sker via EasyPark, som er nemt og enkelt at bruge for både dig og de øvrige brugere af arealet.

Med i aftalen får du naturligvis hyppig parkeringskontrol i Lyngby, så du kan være helt sikker på, at det kun er de retmæssige brugere, der parkerer på arealet. Kontakt os hos Scanparkering og få mere information om vores ydelser, vores parkeringsservice eller særlige for private eller erhverv. Vi er helt overbeviste om, at vi kan imødekomme dine ønsker og krav, og at vi kan sikre den optimale brug af dit parkeringsareal.

Ingen binding

Fuld annuleringsret

Omkostningsfri ordning

Aftal en prøveperiode


Vores samarbejdspartnere

  • Vibo
  • Lejerbo
  • RAV A/S
  • Postbudens Byggeforening
  • AB Syd
  • Tranemosegaard
  • Bo-vest
  • Brøndby Boligselskab

Få et tilbud

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.