Parkeringskontrol i Søborg

Parkeringskontrol for erhverv

Ring til os

Skriv til os

Få et tilbud

Professionel parkeringskontrol i Søborg

Er du interesseret i at have fuld kontrol over, hvem der bruger dine parkeringspladser og hvornår, og vil du helst ikke varetage opgaven selv? Så er det Scanparkering og deres parkeringskontrol i Søborg, du skal have fat i! Uanset om du søger parkeringsservice for erhverv eller private, er vi den helt rette til opgaven.

Med vores parkeringskontrol i Søborg får du en komplet ordning, hvor fokus er på dig og dine behov. Vores ordning er omkostningsfri, og det betyder, at vi står for alle udgifter til skilte, gæstekort, parkeringstilladelser, kontrol og lignende. Samtidig får du en fast kontaktperson, så du altid kan komme i kontakt med os hurtigt og få kvalificeret hjælp til dine eventuelle udfordringer eller spørgsmål.

Med os ved roret er betalingen også nem og intuitiv for dem, der parkerer på dine pladser. Betalingen sker nemlig via Easypark, og uanset om du søger parkeringsservice for private eller erhverv, er det en helt oplagt løsning.

Prioriter parkeringsservice for private og erhverv

Lader du os stå for din parkeringskontrol i Søborg, får du en aftale uden binding. Du kan altså til hver en tid opsige aftalen fra dag til dag, hvis du har behov for det.

Uanset om du er på udkig efter parkeringsservice for erhverv eller private, kan vi hjælpe dig i mål – og det gælder både, hvis du har en håndfuld parkeringspladser eller flere hundrede. Vi har kompetencerne og overblikket til at hjælpe dig med opgaven, og overlader du først ansvaret for parkeringskontrol i Søborg til os, skal du ikke bekymre dig om noget.

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde lige netop dig, er du altid velkommen til at kontakte os. Indhent et tilbud her på siden eller ring til os – så finder vi sammen den bedst mulige løsning til parkeringskontrol i Søborg!

Ingen binding

Fuld annuleringsret

Omkostningsfri ordning

Aftal en prøveperiode


Vores samarbejdspartnere

  • Vibo
  • Lejerbo
  • RAV A/S
  • Postbudens Byggeforening
  • AB Syd
  • Tranemosegaard
  • Bo-vest
  • Brøndby Boligselskab

Få et tilbud

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.