Parkeringskontrol i Tåstrup

Parkeringskontrol for erhverv

Ring til os

Skriv til os

Få et tilbud

Parkeringskontrol i Tåstrup for private kunder

Hvis du ejer et parkeringsareal, har du friheden til selv at bestemme, hvilke regler der skal gælde for området. Overlader du desuden opgaven med parkeringskontrollen i Tåstrup til os hos Scanparkering, gør vi vores for at sikre, at disse regler bliver fremhævet og overholdt – uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Som privat er det stor opgave selv at skulle stå for skiltning og kontrol af et areal, der bruges til parkering. Derfor tilbyder vi hos Scanparkering at håndtere opgaven for dig, så du er sikret professionel parkeringskontrol i Tåstrup, hvor du selv har indflydelse på parkeringsreglerne på området.

Du får en praktisk betalingsaftale via EasyPark, og du bestemmer selv, om parkeringstilladelserne skal være i fysisk form eller udstedes digitalt.

Når du samarbejder med en professionel parkeringsservice som Scanparkering, kan du forvente, at det er samme parkeringskonsulent, der varetager kontrollen af dit område.

Dermed har du kun én medarbejder at skulle forholde dig til i det daglige, og du kan altid henvende dig til din konsulent med spørgsmål eller pludseligt opståede problemer.

Professionel parkeringsservice for erhverv

Råder du over et større eller mindre areal i firmaregi, der vil være oplagt at benytte til parkering? Så hjælper vi dig også gerne. Hos Scanparkering tilbyder vi nemlig også fleksibel service og individuelle løsninger med parkeringskontrol i Tåstrup for erhvervskunder.

Dermed kan du være sikker på at få en aftale, der tilgodeser dine ønsker. Du kan blandt andet se frem til at få en omkostningsfri aftale, hvor det er os hos Scanparkering, der står for at dække udgifter til skiltning, gæstekort og parkeringskontrol.

Du kan med fordel oprette dig som kunde med prøveperiode i dag, hvor du får mulighed for at få erfaring med fordelene ved vores tilbud om parkeringskontrol i Tåstrup for erhverv. Efterfølgende kan du så lave en fast aftale.

På hjemmesiden kan du oprette en uforpligtende henvendelse, hvorefter en medarbejder vil kontakte dig, så du kan få igangsat en professionel parkeringskontrol i Tåstrup hurtigst muligt.

Ingen binding

Fuld annuleringsret

Omkostningsfri ordning

Aftal en prøveperiode


Vores samarbejdspartnere

  • Vibo
  • Lejerbo
  • RAV A/S
  • Postbudens Byggeforening
  • AB Syd
  • Tranemosegaard
  • Bo-vest
  • Brøndby Boligselskab

Få et tilbud

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.