Parkeringskontrol på Amager

Parkeringskontrol for erhverv

Ring til os

Skriv til os

Få et tilbud

Parkeringskontrol på Amager til private og erhverv

Vi ved, hvor stor en udfordring det kan være at finde en parkeringsplads efter arbejde – især i tætbefolkede områder som Amager. Der kan hurtigt gå lang tid med at lede efter en ledig plads, og det er tid, du kunne have brugt på at slappe af derhjemme. Forestil dig i stedet en hverdag, hvor du ved, præcis hvor der er plads til din bil – og du kun bruger et par minutter på parkering.

Det er her, vores parkeringskontrol på Amager kommer ind i billedet. Hos Scanparkering tilbyder vi nemlig omkostningsfri parkeringsservice for både private og erhverv, så du kan parkere nemt og bekvemt. Vi sørger for, at alt skiltning og parkeringsregler er tydelige, og vi kontrollerer i området, så det kun er beboere og gæster, der bruger parkeringspladsen. Leder du efter parkeringskontrol på Amager til erhverv? Så hjælper vi gerne med at skræddersy en løsning, så der altid er plads til dine medarbejdere, kunder og besøgende.

Professionel parkeringsservice på Amager

Med vores parkeringsservice får du en professionel løsning på parkeringsproblemer, hvor vi afholder alle udgifter til skilte, parkeringstilladelser, gæstekort, kontrol osv. Vi tilbyder både digitale og fysiske parkeringstilladelser, og du får som ejer af grunden fuld annulleringsret over alle pålagte kontrolgebyrer. Når det kommer til betalingsløsninger, benytter vi os af EasyPark, der er pålidelig og velkendt for langt de fleste bilister i forvejen. Det er altså en helt omkostningsfri løsning for dig at få parkeringskontrol på Amager med Scanparkering – og vi står for alt det praktiske, så du kan bruge din tid på alt andet end parkering.

Er du i tvivl, om vores professionelle parkeringskontrol på Amager kunne være noget for dig? Prøv os helt uden forpligtelser og binding. Er det ikke løsningen for dig, kan du opsige aftalen fra dag til dag. Når du laver en aftale om parkeringskontrol på Amager hos os, får du tilknyttet en parkeringskonsulent, som fungerer som din faste kontaktperson.

Ingen binding

Fuld annuleringsret

Omkostningsfri ordning

Aftal en prøveperiode


Vores samarbejdspartnere

  • Vibo
  • Lejerbo
  • RAV A/S
  • Postbudens Byggeforening
  • AB Syd
  • Tranemosegaard
  • Bo-vest
  • Brøndby Boligselskab

Få et tilbud

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.